Vår profil

Stovner vgs. ligger i selve hjertet av Groruddalen – nær T-bane, buss, nye Stovner senter og helt inntil marka. Vi har ca. 650 elever fordelt på studiespesialisering, bygg- og annleggsfag, helse- og oppvekstfag og teknikk og industriell produksjon.

Stovner videregående skole er en skole med stor takhøyde, mangfold og variasjon. Vi ønsker å  være en skole som gir unge mennesker best mulig faglig og ikke minst menneskelig utvikling. Vi tar elevmiljøet på alvor! I år blir det endelig revy hvor skolens talenter setter sammen et skikkelig østkantshow. Vi gleder oss stort til å vise oss frem for hele byen.

Vi er også stolte av å være eneste videregående skole i Oslo med skolehage i egen skolegård. Grønne elevbedrifter bruker hagens mange muligheter; i år selges lokale produkter som eplesaft, eplejuicekasser, honning, bivokslys og blomsterfrø. Kunnskap om natur og miljø og utdanning for bærekraftig utvikling er noe vi er opptatt av i mange fag og yrkesretninger.

Med vår brede faglige profil har vi tilbud både til deg som ønsker å bli håndverker eller fagarbeider og deg som vil gå full studiespesialisering. Går du studiespesialisering kan du også søke om å ta vg2 i London. Lærerne våre er dyktige i fagene sine og bryr seg om hvordan du har det.

Vi har store, lyse og moderne klasserom, snart nyopppusset idrettshall, stor kantine med bordtennisbord og elevenes eget sofarom med playstation. Velkommen til oss!

Rektor Terje Wold

solsikke