Hovedseksjon

Vår profil

Vi har ca. 750 elever fordelt på studiespesialisering, bygg- og annleggsfag, helse- og oppvekstfag og teknikk- og industrifag, og naturbruk. Skolen ligger i selve hjertet av Groruddalen – nær T-bane, buss, Stovner senter og helt inntil marka. 

Stovner videregående skole er en skole med stor takhøyde, mangfold og variasjon. Vi ønsker å  være en skole som gir unge mennesker best mulig faglig og ikke minst menneskelig utvikling. Vi tar elevmiljøet på alvor!

Vi er også stolte av å være en videregående skole i Oslo med skolehage i egen skolegård. Kunnskap om natur og miljø og utdanning for bærekraftig utvikling er noe vi er opptatt av i alle fag og yrkesretninger.

Med vår brede faglige profil har vi tilbud både til deg som ønsker å bli håndverker eller fagarbeider og deg som vil gå full studiespesialisering. Lærerne våre er dyktige i fagene sine og bryr seg om hvordan du har det.

Vi har store, lyse og moderne klasserom, nyopppusset idrettshall, basketballbane i skolegården, lavvo i skogen bak, stor kantine med bordtennisbord og elevenes eget sofarom med playstation. Velkommen til oss!  

Hilsen Terje Wold

Terje Wold