Vår profil

Vi har ca. 700 elever fordelt på studiespesialisering, bygg- og annleggsfag, helse- og oppvekstfag og teknikk- og industriell produksjon. Skolen ligger i selve hjertet av Groruddalen – nær T-bane, buss, nye Stovner senter og helt inntil marka.

Stovner videregående skole er en skole med stor takhøyde, mangfold og variasjon. Vi ønsker å  være en skole som gir unge mennesker best mulig faglig og ikke minst menneskelig utvikling. Vi tar elevmiljøet på alvor, og nå er det endelig revy igjen på Stovner. Resultatet våren 2019 ble et helt magisk østkantshow hvor våre ungdom sto på scenen og strålte!

Vi er også stolte av å være eneste videregående skole i Oslo med skolehage i egen skolegård. Grønne elevbedrifter bruker hagens mange muligheter; i år selges lokale produkter som eplesaft, eplejuicekasser, honning og blomster. Kunnskap om natur og miljø og utdanning for bærekraftig utvikling er noe vi er opptatt av i mange fag og yrkesretninger.

Med vår brede faglige profil har vi tilbud både til deg som ønsker å bli håndverker eller fagarbeider og deg som vil gå full studiespesialisering. Lærerne våre er dyktige i fagene sine og bryr seg om hvordan du har det.

Vi har store, lyse og moderne klasserom, snart nyopppusset idrettshall, stor kantine med bordtennisbord og elevenes eget sofarom med playstation. Velkommen til oss!

Hilsen Terje Wold

Terje Wold