Hovedseksjon

Biblioteket

Vår egen bibliotekar Iris vil gjerne hjelpe deg med tips til gode bøker og kilder til skolearbeidet.

Stovner vgs sitt biblioteket har et stort utvalg av skjønnlitterære bøker på norsk, nynorsk, spansk, tysk, fransk og engelsk. I tillegg er bokhyllene fylt med fagbøker, aviser, magasiner, filmer på dvd, lydbøker, oppslagsverk og ordbøker for mange språk. Her kan elever sitte i ro og fred og jobbe med skolearbeid.

Det er to datamaskiner og to printere tilgjengelige, som du som elev kan bruke. Utenfor selve biblioteket, oppe på galleriet til auditoriet, er det et rolig område hvor du kan jobbe og spise samtidig.

Du som elev kan gjerne komme med forslag til hva som kan kjøpes inn til biblioteket av gode bøker og filmer.

Stovner vgs bibliotek

Mikromarc

På dette nettstedet kan du søke selv blant et stort antall bøker og andre dokumenter. Finner du noe du liker kan du også reservere eller bestille tittelen. Hvis du logger deg inn får du oversikt over alle dine lån, og kan også fornye lånene.

Mikromarc websøk

Trenger du hjelp? Spør Iris på biblioteket.

Epost: iris.ronning@osloskolen.no

Filmer Stovner vgs