Helse- og oppvekstfag Vg1

ho

Ønsker du å få en fordypning innen helse- og oppvekstfag, grunnleggende kunnskap om menneskekroppens oppbygning og funksjon, forebyggende helsearbeid, kostlære, hygiene og førstehjelp og kommunikasjon med andre mennesker i alle livsfaser og livssituasjoner?

Hos oss har du mulighet til å utdanne deg til hudpleier eller helsefagarbeider etter at du har fullført det første året vg1 helse- og oppvekstfag. Våre videre linjer er Vg2- hudpleie og Vg2-helsearbeiderfag.

Alle elever leier Laptop av skolen. Lærerne styrer når PC en kan brukes i timene og elevene får ta den hjem til leksebruk. Lærerne jobber i team og samarbeider om gjennomføringen av undervisningen og vurderingssituasjoner. Dette fører til høy kvalitet på undervisningen og sikring av lik vurderingspraksis. I tillegg har vi økt lærertetthet på yrkesfag, slik at lærerne har mer tid til hver enkelt elev.

Les om yrkesveier på Vilbli.

Fotografi: Bjørne Hoff