Bygg og anleggsteknikk Vg1

byt

Utdanningsprogrammet omfatter blant annet områder som byggteknikk, klima, overflateteknikk, energi og miljø. Programmet leder til yrker som for eksempel tømrer, rørlegger, murer, betongarbeider og maler. Etter VG1-programmet bygg- og anleggsteknikk kan du søke deg inn på byggteknikk Vg2 og overflateteknikk Vg2. Etter Vg2, eller etter oppnådd yrkeskompetanse, kan du velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse.

Utdanningsprogrammet BA Vg1 omfatter produksjon, oppføring, ombygging og vedlikehold av bygninger og anlegg med tilhørende tekniske installasjoner. Det stilles strenge krav til kvalitet og sikkerhet.

Alle elever leier Laptop av skolen. Lærerne styrer når PC en kan brukes i timene og elevene får ta den hjem til leksebruk. Lærerne jobber i team og samarbeider om gjennomføringen av undervisningen og vurderingssituasjoner. Dette fører til høy kvalitet på undervisningen og sikring av lik vurderingspraksis. I tillegg har vi økt lærertetthet på yrkesfag, slik at lærerne har mer tid til hver enkelt elev.

Les om yrkesveier på Vilbli.