Utdanningsveiledning på Stovner Vgs

geologi

Her er er planen for hva som skal skje:

Tirsdag 23. januar (kl. 08.30-11.00): Universitetsturneen obligatorisk studieorienteringsdag for alle i 3ST og 3PÅK (i aud. + parallellsesjoner på klasserom)

Tirsdag 23. januar (kl. 11.00-12.00): Utdanningstorg i kantina med besøk av alle landets universitet, Høgskolen i Oslo og Akershus, Handelshøyskolen i Bergen, Folkehøgskolene, Politihøgskolen og BI m.fl.

Tirsdag 23. januar (kl. 12.00-12.30): Presentasjon av bachelorutdanningen på Politihøgskolen (åpent for alle elever, tilstedeværelse = lapp fra rådgiver = ikke fravær)

Onsdag 24. januar (midttimen kl. 11.30-12.15): Informasjon om det å ta utdanning i Forsvaret

Nyttige nettsteder

Søkeportalen til Samordna opptak. Her kan du for eksempel sjekke opptakskrav og poenggrenser til ulike studier i Norge