Trenger du noen å snakke med?

Illustrasjon.

Det kan være tøft å miste den daglige kontakten med lærere og klassekamerater og alt det sosiale livet som følger med å være elev. Vi er mange voksne i elevtjenesten du ha ta kontakt med hvis du synes noe er eller blir vanskelig. Snakk med en av oss når du har behov for det! Er du i tvil om hvem du skal snakke med – ring den du kjenner eller til avdelingsleder, så leder vi deg videre hvis vi ikke kan hjelpe deg selv.

På Stovner er vi så heldige at vi har en stor elevtjeneste som kan hjelpe deg eller være samtalepartner, også når skolen nå er stengt på grunn av Koronaviruset.

Vi er ikke på skolen, men jobber hjemmefra og er tilgjengelige på e-post, sms og telefon mellom klokken 0900 og 1500 hver dag skolen normalt ville ha vært åpen. Ta kontakt med oss hvis du har et konkret problem eller hvis du bare rett og slett trenger noen å snakke med.

Kanskje er vi opptatt med en annen  telefon når du ringer, eller kanskje vi er opptatt med hjemmeundervisning av egne barn i noen minutter, men vi ringer deg tilbake hvis du legger igjen en beskjed eller sender en SMS.

Kontaktinformasjon til elevtjenesten og hjelpetelefoner finner du ved å trykke på lenkene.