Toppidrett til Stovner!

Fotball

I tett samarbeid med Grorud IL vil vi fra høsten tilby toppidrett/fotball som fag. Se artikkel i avisen Groruddalen.

Har du spørsmål?

Grorud IL administrasjonssjef Frode Englund: frode@grorud-il.no Tlf: 93 80 64 44

Stovner vgs avdelingsleder Hallgeir Muren: hallgeir.muren@osloskolen.no

Studiespesialisering med toppidrett

Et nytt tilbud for deg som vil satse på fotball, og som ønsker å ha det som en del av skolehverdagen din. Du får full studiespesialisering, men får i tillegg to ukentlige treninger på dagtid med klubben din. Dette er en del av skolehverdagen din, og du blir fulgt tett opp av lærere og trenere. Du går i samme klasse som lagkameratene dine. Tilbudet søkes i VIGO som ordinær studiespesialisering. Grorud IL er faglig ansvarlig for toppidrettstilbudet, og idrettslaget og skolen jobber tett sammen for å følge opp elevene i en travel skole- og idrettshverdag

Bygg- og anleggsfag med toppidrett

Et nytt tilbud for deg som vil satse på fotball, og som ønsker å ha det som en del av skolehverdagen din på yrkesfag. Du følger utdanningsprogram for byggfag, men får i tillegg to ukentlige treninger på dagtid med klubben din. Dette er en del av skolehverdagen din, og du blir fulgt tett opp av lærere og trenere. Du går i samme klasse som lagkameratene dine. Tilbudet søkes i VIGO som ordinært tilbud i byggfag VG1. Grorud IL er faglig ansvarlig for toppidrettstilbudet, og idrettslaget og skolen jobber tett sammen for å følge opp elevene i en travel skole- og idrettshverdag.