Nå starter det!

Revy starter

Vi er stolte over at elever fra alle skolens linjer har meldt seg på revy. Vi har elever som vil synge, danse, spille instrumenter (piano, gitar og fiolin) og dramatisere. Vi har også elever som vil tegne, sminke, designe og bygge scene, lage mat, og styre lys og lyd. Vi har sølvvinnere i frisør-VM og møbelsnekkere.

Se video om revyplanene.

Det er fortsatt mulig å melde seg – her trengs alt fra sminke til hår til scenearbeidere. Vi trenger med andre ord både elever til å stå på og bak scenen. Noen må selge billetter og markedsføre showet gjennom reklameplakater og sosiale medier. Det er bare fantasien som setter grenser!

Nå i høst starter tekstskriving. I løpet av oktober vil påmeldte elever bli innkalt til informasjonsmøte. I november/desember vil man starte casting. Følg med i sosiale medier – der kommer det mer info!

Vi du være med? Meld deg på her!