Dyrkekurs med Stovner Dreamworkers

dyrkerkurs
Stovner Dreamworkers arrangerer opplevelser for unge mennesker der det er en veldig lav terskel for å bli med. De aller fleste naturopplevelser koster lite eller ingenting. Å bade i et tjern i nærheten av der du bor, å dra på en løpetur i skogen, fiske på isen eller i bekken, dyrke urter, eller å bestige en fjelltopp du lenge har ønsket å besøke. Naturen byr på aktiviteter for alle, uansett ferdighetsnivå. Og naturen er en attraksjonen som er åpen hver eneste dag, hele året, uansett vær. Stovner Dreamworkers har også hatt med 20 ungdom på jegerprøvekurs i vinter, noe som ble en stor suksess.
 
Dette initiativet er også en en del av Vår Grønne Dal initiativet som Stovner media og Wild X står bak stiftelsen av. VGD handler om bærekraftige nærområder i Groruddalen og om miljøvern. Gjennom Vår Grønne Dal vil de slå et slag for det å leve sammen og skape trygge, gode og grønne nærmiljøer i Groruddalen. De vil ta kampen med de som ønsker det motsatte og vil forsøke å stoppe de som vil ødelegge miljøet i Groruddalen. Se mer informasjon her: https://www.facebook.com/vaargronnedal/
 
Sidrah og Sara er elever på Stovner vgs, og deltar på dyrkekurs i samarbeid med faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling.
 
Motto for naturopplevelser i regi av Stovner Dreamworkers: Å være i naturen og i kontakt med jorda gir en følelse av mestring! De vil lære unge mennesker å ta på jorda, dyrke jorda og holde sine hjerter åpne for hverandre.